ESPÉ STUCADOORS


Sander Pullens (SP) is in 2008 gestart met Espé Stucadoors na ruim 10 jaar als stucadoor gewerkt te hebben.
Espé is dus een jong bedrijf maar bijzonder professioneel.
Stucadoors zijn er 'duizend in een dozijn', maar niet zoals ons. Espé Stucadoors staat er niet voor open om minder dan vakwerk te leveren. 
Espé Stucadoors werkt alleen met professionele materialen zodat een uitstekende kwaliteit wordt gegarandeerd. 


Werkzaamheden 


Espé Stucadoors kan alle, door u gewenste stucadoorswerkzaamheden, uitvoeren, zowel bij nieuwbouw als voor renovatie- en/of restauratiewerkzaamheden.  U kunt kiezen uit de vele soorten pleisterwerk, schuurwerk en sierpleisters. Ook heeft u de keuze uit vele lijstwerken en ornamenten of bent u juist op zoek naar exclusief stucwerk zoals bijvoorbeeld Frescolori? Stucwerk is geschikt voor binnen huis maar kan ook buiten huis aangebracht worden. 

Espé Stucadoors kan voor u meer betekenen met betrekking tot de afwerking van uw woning. Indien u wenst dat uw, door ons glad gestucte, wanden en/of plafonds prachtig worden gespoten (airless tex spuiten) of indien u graag tegelwerk wenst, kunnen wij dit ook voor u uitvoeren.


Uw mening


Uw mening is heel belangrijk voor ons. Wij handelen dan ook conform uw wensen. Uiteraard geven wij u wel een passend advies. Omdat uw mening voor ons heel belangrijk is en omdat wij trots zijn op het werk wat wij leveren, willen wij graag uw ervaring over Espé Stucadoors delen met de bezoekers van de website. U vindt hier dan ook reviews van reeds afgewerkte projecten.


 

Ub Reviewover ons werk

Reviews

2012-03-15
van: ftgh
-1-11-30
van: